Un jove perd un ull durant les protestes a l’aeroport del Prat

Reprodueix vídeo

Un jove de 22 anys ha perdut un ull durant les protestes d'aquest dilluns a l'aeroport del Prat i està pendent d'intervenció quirúrgica a l'Hospital de Bellvitge. En concret, segons publica Betevé, ha patit l'esclat del globus ocular, una lesió compatible amb l'impacte d'un projectil de goma o de foam, entre altres ferides. A més, un altre home, de 30 anys, ha estat operat després de patir un impacte similar als testicles

Els Mossos d'Esquadra, que no poden disparar bales de goma d'ençà de la prohibició del Parlament arran del cas d'Ester Quintana, van disparar projectils de foam a l'aeroport durant les càrregues d'aquest dilluns, mentre que la Policia Nacional ha admès que va disparar bales de goma.

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 131 persones durant les protestes organitzades com a resposta a la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem contra dotze dirigents del procés. 115 van ser ateses a la Terminal 1 i 24 d'aquestes van ser traslladats a hospitals. Fonts policials han xifrat els agents ferits en nou: sis de la Policia Nacional i tres dels Mossos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides