El Consorci de la Zona Franca crea la direcció de Responsabilitat Social Corporativa i ODS

Seu corporativa del CZFB a l'avinguda Parc Logístic de la Zona Franca.
Seu corporativa del CZFB a l'avinguda Parc Logístic de la Zona Franca.

Coincidint amb el quart aniversari de la promulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha decidit dotar-se d’una direcció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i ODS, d’acord amb el disseny del nou Pla Estratègic que prepara l’entitat pública.

El Consorci és membre de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial i com gestor del Polígon Industrial de la Zona Franca i entitat pública de promoció econòmica explora les noves formes de producció industrial.

El delegat especial de l’Estat al Consorci, Pere Navarro, ha explicat al  respecte que l’entitat “està desenvolupant un Pla Estratègic per a materialitzar la Responsabilitat Social Corporativa i dissenyar les nostres prioritats dins dels 17 objectius de sostenibilitat i les seves 169 fites. El món no té un pla B i tots junts ja hem d’estar treballant activament per a la sostenibilitat del planeta i de les empreses i el desenvolupament dels drets de les persones”.

Navarro ha subratllat “el protagonisme que pot tenir el Consorci en la definició d’uns ODS específics per al marc industrial i l’activitat econòmica, una sostenibilitat que enriquirà l’aplicació dels objectius de sostenibilitat que habitualment  es conceben per a l’espai urbà i pels entorns naturals”.

En el seu darrer plenari corporatiu, el Consorci va aprovar reglamentar les subvencions de l’entitat per a vincular-les als ODS i a l’activitat econòmica, fent més transparent la concessió d’aquestes i la política de RSC.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.