Budó desvincula el govern de la resposta de la “societat civil”

La portaveu diu que encara treballen en una reacció "institucional" que anuncia que "desgranaran" en les pròximes hores
La reunión del gobierno catalán de este 8 de octubre
La reunión del gobierno catalán de este 8 de octubre

La consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó, ha tornat a evitar aquest dimarts oferir detalls sobre les característiques de la resposta que prepara l'executiu català a la sentència que dictarà el Tribunal Suprem contra els dirigents del procés.

Budó únicament ha assegurat que serà una "resposta institucional" que ha indicat, això sí, que serà una reacció separada de la que decideixi "la societat civil organitzada", en referència a les previsibles mobilitzacions als carrers si la sentència és condemnatòria.

Preguntada si optaran per la desobediència institucional, Budó ha declinat en ambdós casos avançar res. La consellera ha explicat que "s'està treballant" en "una resposta de consens" i que es revelarà "quan sigui el moment, quan ho tinguem més clar", ha indicat en un moment de la seva intervenció en la roda de premsa posterior a la reunió del govern, per bé que també ha dit que "en les hores vinents s'aniran desgranant" punts de la resposta del govern Torra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.