Quin favor ha fet Ada Colau al conflictiu Joan Lluís Bozzo?

Joan Lluís Bozzo
Joan Lluís Bozzo

Contractar la companyia Dagoll Dagom, de la qual n’és director artístic, perquè animi l’inici de la campanya comercial de Nadal. L’Ajuntament de Barcelona pagarà 127.050 euros a Dagoll Dagom perquè organitzi un espectacle que “ressalti tant els valors de la tradició, el Nadal i el comerç de Barcelona” el 28 de novembre al centre Can Fabra, al districte de Sant Andreu.

L’adjudicació s’ha fet sense concurs i el contracte obliga la companyia de Bozzo a fer-se càrrec de la conceptualització, disseny i producció de l’acte, així com dels materials gràfics i equipaments audiovisuals que requereixi.

Joan Lluís Bozzo ha estat centre de dues polèmiques els darrers mesos després de discutir-se amb el vigilant d’un aparcament públic a Palamós perquè no li volia parlar en català i per un missatge a twitter el 7 de juny on deia: “Que no ens enganyin. A Catalunya hi conviuen els catalans (que, siguin d'on siguin, estimen Catalunya) i els espanyols empadronats a Catalunya que volen eliminar la nostra llengua, cultura, símbols i llibertats, per entregar el país al Regne d'Espanya. Alerta màxima!”.

(Visited 127 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari