Quin alt càrrec de la Generalitat tracta de “paleta” la vicepresidenta valenciana?

Jaume Clotet
Jaume Clotet

El director general de Comunicació del govern català, Jaume Clotet, troba que la vicepresidenta de la Generalitat valenciana, Mònica Oltra, és una "paleta" perquè ha dit que anar de la mà amb Más Madrid -la candidatura d'Íñigo Errejón- "dóna més cosmopolitisme" al seu partit, Compromís.

"Es pot ser més paleta?", s'ha preguntat a Twitter la tertuliana i CDR Pilar Carracelas sobre les declaracions d'Oltra. En resposta a aquest comentari, Clotet ha sentenciat: "No". A més, s'ha fet ressò d'aquest tuit​ de l'editor (i processista de l'òrbita d'ERC) Eduard Voltas: "No és gens habitual que un provincià confessi ser-ho amb aquesta cruesa".

El director general de Comunicació del govern de Quim Torra, que va accedir al càrrec durant la presidència de Carles Puigdemont i abans va ser responsable de comunicació exterior del govern d'Artur Mas (2014-2016, programa Xammar), explica al seu perfil de Twitter que hi aboca "opinions personals".

El sector puigdemontista i la política valenciana se les van tenir enguany quan Oltra va criticar Puigdemont comparant-lo amb Oriol Junqueras, un dels punts més sensibles i controvertits del processisme, pel fet que l'expresident, segons Oltra, va pel món "fotent-se bons menjarots" mentre l'exvicepresident és a la presó.

Puigdemont va saltar, tot acusant-la d'apuntar-se a la "brama" contra ell, d'alegrar-se quan el van detenir i de no haver paït l'excarceració. Però Oltra es va reafirmar en la seva crítica, que associava el tarannà de Puigdemont, a qui retreia que es tapava les vergonyes amb les banderes, al fet de ser de dretes.

Per la seva part, en defensa de Torra, Clotet va respondre el 2018 a Twitter als que acusaven l'aleshores nou president "de ser un nacionalista essencialista", esgrimint el fet que "ja ha fet servir quatre idiomes en el seu discurs d'investidura".

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari