‘Jugada mestra’ de Quim Torra per mantenir la pancarta dels presos

El termini per a la retirada vencia a les sis de la tarda, però el president ha presentat recurs a l'ordre
Pancarta per a llibertat dels presos independentistes

L'advocat de la Generalitat ha presentat un recurs de reposició contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que ordenava al president del Govern, Quim Torra, retirar en 48 hores la pancarta a favor dels presos polítics i exiliats del balcó del Palau de la Generalitat.

El termini vencia a les sis de la tarda. Poc abans, en nom del president Torra s'ha presentat el recurs i, així, la pancarta de defensa dels presos independentistes es manté penjada de moment al balcó del Palau de la Generalitat.

En l'escrit, de 14 pàgines, el lletrat demana suspendre la mesura cautelar i el requeriment personal fet al president Torra dilluns passat a la tarda, al·legant que l'ordre vulneraria la llibertat d'expressió del president.

A més, considera que la interlocutòria de mesures cautelars entra en el fons de l'assumpte, cosa que no podria fer, sinó que simplement ha de vetllar perquè l'execució de l'acte pugui fer perdre la finalitat legítima del recurs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides