Foment reclama el tancament del cercador d’empreses de l’ANC

Elisenda Paluzie assegura que el web Consum Estratègic promou la competència
Elisenda Paluzie
Elisenda Paluzie

L'ANC ha negat en seu judicial que pretengui fer boicot a les empreses no independentistes mitjançant el seu cercador d'empreses i la campanya Consum Estratègic, durant la vista celebrada aquest dimecres al Jutjat Mercantil número 11 de Barcelona arran d'una denúncia de la patronal Foment del Treball.

Per la seva part, Foment ha reclamat, com a mesura cautelar, el tancament d'aquest web. El seu advocat ha afirmat que la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència (CNMC) ha obert d'ofici un expedient sobre la campanya que aquesta patronal considera una discriminació i un atac a la llibertat d'empresa promogut per l'associació independentista.

L'ANC emmarca el cercador en una campanya informativa de consum responsable i esgrimeix la protecció a la llibertat d'opinió contra l'acusació de Foment. Segons el lletrat de la plataforma, l'objectiu no és promoure que les empreses es declarin independentistes, sinó "que respectin la llengua del país".

Abans de començar el judici, la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha assegurat que Consum Estratègic promou la competència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides