Torra diu que un referèndum els mantindria callats “uns quants anys”

El president català afirma en el debat de política general que "la democràcia espanyola fa aigües"
Quim Torra
Quim Torra

El president català, Quim Torra, en la primera sessió del debat de política general al Parlament de Catalunya i dirigint-se al govern de l'Estat i els partits que rebutgen un referèndum d'autodeterminació pactat, ha afirmat que "si en totes les vostres intervencions dieu que l'independentisme no és majoritari, aleshores, quin problema hi ha?" per afegir que "perquè no ens feu callar uns quants anys amb un referèndum pactat..?", donant a entendre que un possible referèndum acordat amb l'Estat no seria una solució definitiva a l'actual situació política de Catalunya.

En el seu parlament, Torra ha denunciat que "la democràcia espanyola fa aigües" assegurant que "la repressió política és una pràctica normalitzada i animada per una part de la representació política" en clara referència als partits polítics no independentistes de la cambra catalana.

Torra ha insistit, com ja ha afirmat en les darreres hores que les darreres detencions de membres dels autodenominats Comitès de Defensa de la República (CDR) acusats de terrorisme és "una operació policial i mediàtica que alimenta un fals relat de la violència a Catalunya i se salta la presumpció d'innocència".

En aquest context, Torra ha afirmat que "estem farts d'amenaces i de què s'entri a les cases dels catalans de matinada". Per a Torra els catalans "som objecte d'un ofec polític des del 27-O però també econòmic descarat i gens dissimulat, i malgrat això, gràcies al sobresforç del país superem aquesta situació".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides