Quin polític català no podrà reutilitzar la seva foto de campanya?

Jaume Asens

Jaume Asens ha fet un canvi d’imatge aquest estiu. El cap de llista de Podem-Catalunya en Comú no podrà reutilitzar la seva fotografia del cartell electoral, doncs a la d’abril es podia veure un Asens més prim i amb menys cabells.

A la tornada de les vacances d’estiu, Asens va sorprendre amb un canvi d’imatge. S’havia engreixat i mostrava una cabellera considerable allà on només setmanes abans s’albirava un calb. Catalunya en Comú-Podem haurà de pressupostar una quantitat per a la foto electoral del cartell del seu candidat, la qual cosa encarirà la seva campanya, sempre i quan no decideixi mantenir la fotografia antiga, la qual cosa podria dificultar la identificació del candidat.

Asens, persona de total confiança de Pablo Iglesias, va deixar l’Ajuntament de Barcelona, on també va ser la mà dreta d’Ada Colau, per encapçalar la llista de Podem a Barcelona. Asens ha tingut molt protagonisme doncs ha estat portaveu i un dels negociadors del non nato acord amb els socialistes. Asens, independentista convençut, va ser l’advocat que va recomanar Carles Puigdemont d’anar a Bèlgica i és conegut per la seva activitat professional defensant okupes i acusant l’Ajuntament de Barcelona abans de ser-ne regidor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides