La Generalitat ajorna per la pluja l’acte previ de la Diada

El govern català trasllada l'espectacle al mateix 11 de setembre
Palau de la Generalitat

La previsió de pluja per aquest dimarts ha fet que el govern català hagi decidit ajornar l'acte institucional de la Diada previst per aquesta nit. Així, l'executiu de Quim Torra ha traslladat l'acte a demà i a la mateixa hora i lloc previstos per avui, les 22h a la plaça Sant Jaume.

L'acte preveu un espectacle anomenat "Tornarem" que començarà amb una formació de gala dels Mossos d'Esquadra i una performance amb testimonis dels líders independentistes que es troben a la presó pendents de la sentència del judici per l'1-O i també amb testimonis dels líders independentistes que van fugir de la justícia a l'estranger.

Està previst que l'acte estigui encapçalat pel president Torra i el president del Parlament, Roger Torrent. Els qui ja han anunciat que no hi assistiran en considerar que l'acte és excloent són el PSC, Cs i el PP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides