Iceta enerva el conseller Puigneró en difondre l’informe d’Espanya Global contra el procés

El conseller de Polítiques Digitals i Administracions Públiques atribueix a accions com aquesta que el primer secretari del PSC no presideixi el Senat
El conseller Jordi Puigneró, en un Ple del Parlament
El conseller Jordi Puigneró, en un Ple del Parlament

El conseller de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, Jordi Puigneró, ha recriminat al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que hagi difós a twitter l’article del diari La Vanguardia que tractava de l’informe del ministeri d’Afers Estrangers, Unió Europea i Cooperació concebut per desmuntar el procés sobiranista. Aquest informe, elaborat per la secretària d’Estat per l’Espanya Global, Irene Lozano, consta de 72 planes i es presenta sota el títol de ‘La realitat del procés independentista”.

Puigneró s’adreça a Iceta en una piulada  per dir-li “I quant ha costat això? Suposo que llavors et semblarà bé que des del Govern encarreguem un informe per desmontar les mentides de l’unionisme o el socialisme… Miquel, per coses com aquestes no ets President del Senat. Pensa-hi”. Sorprèn que el conseller s’adreci al líder socialista tutejant-lo. Confiances que dona la xarxa. Independentment del que li sembli a Iceta, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha encarregat un estudi als serveis jurídicos del govern català er estudir com replicar a aquest informe.

Entre els nombrosos comentaris que ha generat aquesta reacció irada de Puigneró n’hi ha molts que li recorden el seu suport a l’Institut Nova Història i a la suposada catalanitat de Cristóbal Colón a qui es refereix com Cristòfor Colom. Els darrers dies ha corregut per les xarxes un article seu en el qual atribuïa la conquesta d’Amèrica als catalans que ha donat molt de joc als autors de mems i bromes digitals.

  

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari