La consellera Teresa Jordà s’apunta al Fuck Spain

Una foto del seu Instagram exhibint una ampolla de cervesa que du aquest lema commociona les xarxes dies després que els pagesos de la Ribera d’Ebre demanessin la seva dimissió
La consellera Teresa Jordà mostra una ampolla de cervesa Empordà Hoo
La consellera Teresa Jordà mostra una ampolla de cervesa Empordà Hooligans

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, s’ha situat al centre de les crítiques polítiques després que s’hagi difós una fotografia extreta del seu compte d’Instagram on exhibeix una ampolla de la cervesa artesana Empordà Hooligans que té com a lema Fuck Spain. A la fotografia, feta el 6 d'agost, se la veu riallera assenyalant amb un dit l’etiqueta de l’ampolla que aguanta amb la mà dreta perquè es pugui veure el lema. La difusió de la imatge s’ha fet l’endemà que representants dels pagesos de la Ribera d’Ebre demanessin la seva dimissió perquè no els va rebre quan van desplaçar-se a la conselleria per demanar ajuts directes per fer front als danys soferts per l’incendi que va afectar la comarca el mes de juny.

Jordà no ha donat explicacions del perquè de la seva absència. Al seu compte de twitter mostra la seva “indignació majúscula pel preu del raïm que estan oferint les grans empreses del sector del cava” i el seu suport a les reivindicacions dels pagesos afectats. En canvi, no fa cap al·lusió a les reivindicacions dels de la Ribera d’Ebre.

Aquest compte de twitter està farcit de reproduccions de la seva fotografia amb l’ampolla d‘Empordà Hooligans acompanyades de dures crítiques per exhibir l’expressió Fuck Spain que destaca a l’etiqueta. “T’imagines el ministre d’Agricultura espanyol amb una cervesa que posés Fuck Catalunya?” es llegeix en un d’aquests comentaris. Un altre recorda que Teresa Jordà és membre d’ERC, “aquest partit que ara diuen que és el més moderat de tots”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides