Mor Carlos Pérez de Rozas

Membre d’una nissaga de fotoperiodistes, va formar part de l’equip fundador d’El Periódico de Catalunya i va ser director d’art de La Vanguardia
Carlos Pérez de Rozas, en una tertúlia esportiva
Carlos Pérez de Rozas, en una tertúlia esportiva

La matinada d’aquest dissabte 10 d’agost ha mort a Madrid, com a conseqüència d’un infart, Carlos Pérez de Rozas. Tenia 71 anys. Formava part d’una nissaga de fotoperiodistes iniciada per un avi seu, que també es deia Carlos Pérez de Rozas. El seu pare, de nom també Carlos, va treballar prop de vint anys a La Vanguardia on ell va ser director d’art.

Va començar la seva carrera professional a la revista Destino l’any 1970 i també va treballar al Diari de Barcelona i a El Periódico de Catalunya, Va formar part de l’equip fundador d’aquest darrer diari abans d’incorporar-se a La Vanguardia. Participava en tertúlies esportives i escrivia columnes d’opinió a El Mundo Deportivo.

Ha estat professor a les facultats de periodisme i comunicació de les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull-Blanquerna o Internacional de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides