La baixada de passatgers reduirà avui l’afectació de la vaga a l’aeroport

Els controls funcionen amb la normalitat pròpia del mes d'agost amb el 90% de serveis mínims
Vaga a l'aeroport del Prat

Les cues i els temps d'espera per passar els controls de seguretat de l'aeroport del Prat són d'entre 20 minuts i mitja hora aquest dissabte al matí, uns paràmetres que els responsables d'Aena consideren els normals per a un dissabte d'agost. Entenen, per tant, que la vaga dels vigilants de seguretat que gestionen els filtres de seguretat que han de passar els passatgers no està tenint efectes sobre el funcionament de l'aeroport, principalment pel 90% dels serveis mínims imposats pel ministeri de Foment.

De fet, de moment, la fluïdesa és superior a la d'ahir, primer dia de la vaga, perquè hi ha menys passatgers que han de passar pels controls. Segons fonts d'Aena, aquest divendres hi havia 185.000 viatgers previstos, mentre que per a aquest dissabte n'hi ha uns 160.000.

Ahir, el temps d'espera per superar els controls de seguretat van ser d'entre 10 i 20 minuts, excepte en un pic que es va produir entre les 9.00 i les 10.00 hores, una franja en què les cues a la T2 eren d'una hora.

Els treballadors de Trablisa han criticat que amb serveis mínims del 90% és "pràcticament impossible" que es noti la incidència de vaga i han assegurat que l'empresa no està complint amb tots els protocols de seguretat en haver reduït el nombre de vigilants per filtre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides