Polítics amb por de passar unes bones vacances

Els 'indepes' temen ser increpats per passar-s'ho bé, mentre els seus companys són a la presó
El Parlament de Catalunya, buit

Ja estem de vacances o a punt d'agafar-les, també en el món de la política. I és per això que líders i diputats de totes les formacions gaudeixen o es preparen per gaudir dels seus dies de retirada i descans, merescut o no. Però n'hi ha un grup que no estan tan tranquils. Es tracta de les cares més conegudes de les files independentistes. Temen que el fet d'estar relaxats o anar-se'n de viatge i gaudir d'unes vacances els pugui fer passar un mal tràngol.

La qüestió és que han explotat tant la idea que l'independentisme pateix pels presos i s'hi solidaritza tant que més d'un cop algun hiperventilat ha increpat enmig del carrer o en un restaurant un polític sobiranista al crit de "et sembla normal fotre't la 'vidorra' mentre els companys són a la presó?", o han fet i distribuït per xarxes alguna foto d'un moment relaxat amb la intenció de retreure'ls el mateix.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides