Ramon Cotarelo torna per la porta gran a TV3

Participa a ‘Tot es mou’ i ‘El Divan’ en una mateixa semana després de denunciar que ERC l’ha vetat a la televisió autonómica
Ramon Cotarelo torna al 'Tot es Mou' de TV3
Ramon Cotarelo torna al 'Tot es Mou' de TV3

El politòleg Ramon Cotarelo ha tornat aquesta setmana a TV3 i ho ha fet per partida doble. Dimecres va intervenir al magazin de tarda ‘Tot es mou’ i el diumenge ho farà a ‘El Divan’ de Sílvia Cóppulo, un programa que ja està enregistrat. La presència de Cotarelo a ‘Tot es mou’ va ser tota una sorpresa. No estava en la taula inicial, formada pels periodistes Martí Rigau, Neus Sala, Manuel Manchón i Sergi Sol. S’hi va incorporar quan ja portaven més de tres quarts d’hora de programa.

Els darrers dies, Cotarelo, que va ocupar el darrer lloc de la candidatura de JxCat per Girona a les darreres eleccions al Congrés, havia denunciat que ERC l’ha vetat a TV3. A més, acusava l’ex-cap del gabinet d’Oriol Junqueras, Sergi Sol, de decidir qui participa i qui no a les tertúlies de la televisió autonòmica. Sol, a l’altra banda de la taula, va haver d’encaixar les crítiques de Cotarelo a ERC. Fins i tot, la càmera el va sorprendre mirant incòmode cap al sostre.

Algun seguidor de twitter de Cotarelo li ha plantejat la contradicció que suposa que fa uns dies es queixés que el vetessin i que ara hi vagi dos cops en cinc dies. No ha contestat.

Tant a ‘Tot es Mou’ com a ‘El Divan’ llueix un gran llaç groc. Cap dels altres tertulians del programa de dimecres en duïa.

Qui també diu ara que el veten a TV3 és Germà Bel, ex-diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya. En un tuit del mateix dimecres en què Cotarelo hi tornava, va dir que és “una televisió sotmesa a un control partidari de ferro, que veta sistemàticament qui no són del gust dels controladors i té un biaix ideològic al·lucinant”.

El veurem aviat al divan de Sílvia Coppulo també?  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides