Quin és el nou equip de gala dels botiflers que circula per Twitter?

Nou equip de gala de botiflers
Nou equip de gala de botiflers

El format per Joan Tardà, Carles Campuzano, Gabriel Rufián, Santi Vila, Sergi Sol, David Bonvehí, Pere Aragonès, Marta Pascal, Roger Torrent, Artur Mas i Oriol Junqueras. El muntatge fotogràfic, acompanyat del text “Stop Botiflers” en grans lletres vermelles el va posar en circulació a Twitter una usuària que utilitza l’etiqueta de @vogelfreiCAT i que és una clàssica del sector hiperventilat processista que pul·lula per la xarxa.

El missatge es va pujar a la xarxa, el 11 de julio, coincidint amb la sessió del Ple de la Diputació de Barcelona que va elegir la socialista Núria Martín com a nova presidenta. Aquell mateix dia, VogelfreiCAT també va escriure i difondre missatges contra aquest nomenament acusant els diputats de JxCat de facilitar la presidència a la candidata del PSC.

La imatge anava acompanyada de la frase: “La cosa s’està sortint de mare…”. Va generar molts comentaris. Un d’ells va proposar que s’inclogui també a l’equip de botiflers a Carles Puigdemont i Quim Torra mentre que una altra usuària demanava si quan deia que "les coses s’estan sortint de mare" es referia a la publicació de les fotos o als personatges retratats. VogelfreiCAT va contestar que a ambdues coses.

L’usuària que s’amaga rere aquesta expressió alemanya, que significa "proscriure", té uns 25.000 seguidors.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides