Quim Torra vol un nou referèndum i no eleccions després de la sentència

Insisteix que el seu mandat ha de complir amb el desig independentista de la república catalana
Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, insisteix que no preveu posar les urnes just després de la sentència del judici del procés. Ho ha dit en una entrevista al digital Público on anuncia, en canvi, l'aposta per un nou referèndum.

"Estic al servei d'aquest país fins que arribem a la república independent de Catalunya. No tinc cap intenció de convocar eleccions quan arribin les sentències. Crec que ens hem de fixar un objectiu en una resposta unitària i col·lectiva que hauria de passar per tornar a exercir el dret a l'autodeterminació de Catalunya", comenta la primera autoritat catalana.

Segons Torra, s'estan intensificant els contactes en l'entorn independentista per coordinar una resposta a la sentència. Assegura que n'està parlant amb els partits i les entitats sobiranistes, però també sectors econòmics com la PIMEC, les cambres de comerç i els sindicats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides