Qui ha trencat per fi el silenci en el cas Millet?

Declaració de Millet als jutjats
Declaració de Millet als jutjats

El Palau de la Música estrenarà un documental sobre el cas Palau i Fèlix Millet. Serà el 23 de juliol, exactament 10 anys després de l'entrada dels Mossos d'Esquadra al Palau de la Música i l'esclat de l'escàndol de corrupció.

La institució no vol fer ulls grossos i ha decidit parlar sobre com es va viure el cas. El documental es diu Resurrecció, dura gairebé una hora i s'emetrà a través de la plataforma Palau Digital. La directora de comunicació del Palau, Judith Pi, explica que és la primera vegada que parlen del cas.

Des del Palau de la Música també volen que el documental s'emeti per televisió. Hi participen una vintena de testimonis, entre ells, alts càrrecs de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat en aquell moment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides