L’extresorer de CDC i Jordi Sumarroca es neguen a declarar pel cas del 3%

Els acusats han sortit de l'Audiència Nacional sense mesures cautelars
Daniel Osàcar

L'extresorer de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) Daniel Osàcar i el president de la constructora Teyco, Jordi Sumarroca –fill de Carles Sumarroca, fundador de CDC- s'han negat a declarar aquest dimecres davant el jutge de l'Audiència Nacional Javier de la Mata, que els ha citat com a imputats en el marc de les investigacions del cas del 3% de suposat finançament il·legal de CDC.

El també imputat Josep Lluís Quer, exdirector de Gisa, ha respost únicament les preguntes de la defensa per negar cap mena d'irregularitat en la seva gestió.

Tots tres han sortit de l'Audiència Nacional sense mesures cautelars, i Quer haurà de declarar de nou el 16 de juliol en el marc d'una peça separada del cas 3%.

Fonts de les defenses han justificat el fet que s'hagin negat a declarar perquè tan Osàcar com Sumarroca ja van prestar declaració al jutjat del Vendrell on es va iniciar aquest expedient abans que el cas arribés a l'Audiència Nacional.

Segons les mateixes fonts, l'exdirector de Gisa, per la seva banda, ha assegurat que ell no participava en les meses de contractació ni tenia coneixement de la dinàmica de les adjudicacions.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari