El TSJC avala els regidors de Sant Pol i desencalla la Diputació de Barcelona

La data del ple es fixarà quan la Junta Electoral d'Arenys nomeni els diputats que estaven pendents
Ple de la Diputació de Barcelona

La sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs que havia presentat el número dos del PSC a Sant Pol de Mar, Enrique Abad, contra la fórmula de prometatge del càrrec d'alguns regidors.

Amb aquesta resolució es desencalla també la constitució de la Diputació de Barcelona, que havia quedat frenada pel recurs. I és que mentre no es resolgués, la Junta Electoral de Zona d'Arenys de Mar no podia proclamar els dos diputats d'aquest territori: Annabel Moreno (ERC), alcaldessa d'Arenys de Mar, i Joan Carles Garcia (JxCat), alcalde de Tordera –a mig mandat li prendrà el relleu Montserrat Candini, alcaldessa de Calella.

El rellotge per fixar la data del ple de constitució de la Diputació s'activa ara amb la resolució del TSJC. Aquesta s'ha de notificar primer formalment a l'Ajuntament de Sant Pol, a la Diputació i a la Junta Electoral de Zona.

El pas següent serà que la Junta Electoral d'Arenys nomeni els dos diputats que havien quedat pendents. Quan això passi, el ple de la Diputació quedarà convocat automàticament cinc dies després. Tenint en compte aquests condicionants, el ple podria acabar essent la setmana vinent.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari