Torra fa befa de la crisi de Ciutadans

Reprodueix vídeo

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet befa de la crisi de Ciutadans, en el marc de la qual han plegat figures com Javier Nart i Toni Roldán. Durant la sessió parlamentària de control al seu govern, Torra ha respost a la portaveu de Cs, Lorena Roldán, que "vés a saber qui més haurà saltat de Ciutadans (…) això va a un ritme absolutament diabòlic".

"Més que «Vamos Ciudadanos», el tema ja és "Nos vamos de Ciudadanos»", ha fet conya amb el lema de campanya dels taronges, de manera que ha fet riure no només els seus companys de bancada, sinó també, entre altres, el líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa.

Per "fugats", Torra ha assenyalat els noms que han trencat amb la línia política d'Albert Rivera, a qui ha tractat de "fugitiu", usant les paraules del principal grup de l'oposició.

En resposta al líder del PSC, Miquel Iceta, el president català ha assegurat que no saben “quina és la proposta” del govern espanyol per a Catalunya, i ha considerat “una indecència monumental” i “una humiliació més” el fet que el trasllat dels dirigents independentistes presos s’hagi dut a terme durant “dos dies”.

D'altra banda, ha negat que el cercador d'empreses afins al procés creat per l'ANC sigui una llista negra, com ha denunciat Cs: "No hi ha cap campanya de boicot en marxa, cap ni una".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides