Ramon Cotarelo ha renunciat a cobrar les factures que li imputa la CCMA, segons fonts de TV3

L’analista dels mitjans públics catalans diu, segons ElConfidencial.com, que mai no ha vist aquests diners i que no consten en les seves declaracions d'Hisenda
Ramon Cotarelo i Helena García Melero al programa 'Tot es mou' de TV3
Ramon Cotarelo i Helena García Melero al programa 'Tot es mou' de TV3

El catedràtic de Ciència Política i analista polític de TV3 i Catalunya Ràdio, entre d’altres mitjans, Ramon Cotarelo “ha renunciat sempre a cobrar les factures” que estan publicades al portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), segons fonts de la televisió pública catalana citades per ElConfidencial.com. En una informació publicada avui dissabte per aquest portal, les fonts esmentades asseguren que “mai no es va facturar res perquè ell va renunciar a cobrar res de TV3 i de Catalunya Ràdio”.

El propi Cotarelo ha parlat amb l’autor de la informació i afirma que “quan vaig llegir la notícia em va entrar el riure. Aquestes quantitats de diners mai no les he vist en la meva vida. No sé de quin any són però n’hi ha prou amb veure la meva declaració d’Hisenda”.

Ramon Cotarelo va afirmar, dies enrere, en un article publicat al seu blog Palinuro que “és fals que hagi cobrat o cobri res per les meves intervencions a TV3 o qualsevol altre audiovisual català, públic o privat”. Aquesta afirmació es contradiu amb les dades que apareixen al portal de transparència de la CCMA, on hi consten dos pagaments de 5.000 i 3.600 euros per intervencions seves al programa Més 324 de TV3 i Catalunya Vespre, de Catalunya Ràdio.

En les declaracions a ElConfidencial.com, Cotarelo nega que la seva decisió de tancar el blog Palinuro, les recents acusacions que ha llençat contra el diputat d’ERC Gabriel Rufián dient que pren el pèl a milions de persones o les seves afirmacions que “l’esfera pública és tant corrupte a Catalunya com a Espanya” i que a Catalunya també hi ha “llistes negres” tinguin res a veure amb la polèmica sobre els seus ingressos per les col·laboracions a TV3 i Catalunya Ràdio.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides