Buit de poder al Partit Popular

El Partit Popular de Catalunya (PPC) està quasi en descomposició. Les eleccions generals del 28-A van deixar la formació més que tocada; l’autoritat interna del president, Alejandro Fernández, és quasi nul·la i la tendència dels darrers temps de posar al capdavant de les candidatures persones independents o alienes al PPC ha fet que no hi hagi lideratges vàlids que puguin agafar les regnes del partit.

El moment baix que travessa i la patacada que preveuen si hi ha eleccions al Parlament de Catalunya en un breu període de temps han posat en alerta la direcció estatal dels populars. S’albira una nova operació per trobar líder.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides