La Generalitat permet a Oriol Pujol sortir diàriament de presó

Tot i no tenir el tercer grau, la junta de tractament de la presó de Brians 1 l'autoritza
Oriol Pujol
Oriol Pujol

El Departament de Justícia permetrà a l'exdirigent de CDC Oriol Pujol sortir diàriament a treballar o participar en activitats de voluntariat, una setmana després que el jutjat de vigilància penitenciària li revoqués el tercer grau que li va concedir la Generalitat.

Segons han informat fonts del Departament de Justícia, la junta de tractament de Brians 1 ha acordat per unanimitat aplicar a Oriol Pujol un article del reglament penitenciari que permet flexibilitzar el règim ordinari, al qual va tornar per ordre del jutge, per permetre-li sortides diàries laborals i de voluntariat social a partir del proper dilluns.

L'exdirigent de CDC va tornar la setmana passada al règim penitenciari ordinari a la presó Brians, on compleix una condemna de dos anys i mig per cobrar comissions il·legals d'empresaris en l'anomenat cas ITV.

La jutge de vigilància penitenciària va revocar el passat 23 de maig el tercer grau que la Generalitat havia concedit al març a Oriol Pujol, en considerar que l'"escàs temps d'observació de l'intern", de tot just dos mesos, era "del tot insuficient" per poder dissenyar el programa de tractament més apropiat.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari