Enrenou polític per un error en la transcripció d’una entrevista a Manuel Cruz a El País

PP i Cs acusen al president del Senat de defensar l'absolució dels independentistes presos arran de l'equivocació que el diari ha rectificat
Manuel Cruz, president del Senat

Una transcripció equivocada en una entrevista del president del Senat, Manuel Cruz, que el diari 'El País' ha publicat avui ha provocat un gran enrenou polític. El diari ha rectificat a primera hora de la tarda però els líders del PP i de Ciutadans, Pablo Casado i Albert Rivera, ja li havien exigit que rectifiqués per unes afirmacions que no havia fet. 

'El País' havia posat en boca de Cruz que "Hi ha un escenari que ho podria reconcliar tot i és que hi hagués una sentència absolutòria. És una possibilitat". El propi diari, en la nota de rectificació, diu que les seves paraules exactes, confirmades per l'àudio que adjunta la notícia, van ser "Hi hauria un escenari que podria reconsiderar això i és que la sentència fos absolutòria. Bé, és una possibilitat. Jo no entraré en això".

"Exigim que es retracti i demani disculpes per tan indecent ingerència. És una vergonya inadmissible en democràcia", ha afirmat el líder del PP, Pablo Casado, a través del seu compte de Twitter. En el mateix sentit, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha denunciat que Cruz "actua com a militant del PSC i no com a president del Senat" i critica l'"intent per pressionar els tribunals a favor dels presos colpistes".
Per la seva banda, el líder de Cs, Albert Rivera, ha qualificat d'"ingerència intolerable" les paraules de Cruz.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari