La Generalitat compra espais publicitaris per vendre la seva gestió 5 dies abans de les eleccions

“El departament de Salut torna a demostrar que l’atenció primària és una de les grans apostes d’aquesta legislatura”, es llegeix a molts mitjans de comunicació
Propaganda del departament de Salut a El Periódico i La Vanguardia
Propaganda del departament de Salut a El Periódico i La Vanguardia

Quan tot just falten cinc dies per les eleccions municipals i europees del proper diumenge, el departament de Salut de la Generalitat ha comprat espais publicitaris a molts mitjans de comunicació per vendre la seva bona gestió de l’atenció primària. Els diaris que publiquen, avui dimarts 21 de maig, aquesta propaganda l’encapçalen amb el titular “Els CAP de Catalunya es posen al dia” i hi destaquen frases com “El departament de Salut inverteix 30 milions d’euros per millorar l’atenció primària del país”, “Es compraran nous aparells sanitaris i s’adequaran espais dedicats al confort d’usuaris i personal” o “Millores en les condicions dels professionals de la salut”.

Els anuncis als diaris estan situats en les planes imparells, on la publicitat és més cara, i apareixen sota l’expressió “Pàgines especials”, que és la manera dissimulada per encabir la propaganda institucional pagada. El departament que dirigeix la consellera Alba Vergés ha subministrat, fins i tot, fotografies per il·lustrar la informació, ja que apareixen repetides en diversos mitjans. En premsa escrita han passat per caixa mitjans com El Periódico, La Vanguardia o El Punt Avui. A l’Ara no hi apareix aquesta plana especial. Potser és que l’han castigat per la seva editorial contra el veto a Miquel Iceta com a senador pel Parlament o potser és que la propaganda li arribarà més tard.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari