Pablo Casado no vol saber res de Catalunya.

El president del Partit Popular, Pablo Casado, va passar-se la campanya electoral de les generals parlant de Catalunya, amb un discurs dur i un enfrontament directe amb tots els partits del Parlament menys Cs. A més, va venir diverses vegades entre la precampanya i la campanya d’aquell 28-A. Li va donar una gran importància a Catalunya que, tot i això, no li va donar el resultat que volia.

Els populars es van quedar amb un sol diputat al Congrés i a prop de desaparèixer. Ara, en la campanya de les europees i municipals, però, Casado ha optat per una altra tàctica, i ha decidit ser un autèntic absent. Tant, que només apareixerà en una ocasió a Barcelona per donar suport al seu estimadíssim Josep Bou, candidat del Partit Popular a l’alcaldia de la capital catalana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.