Pablo Casado no vol saber res de Catalunya.

El president del Partit Popular, Pablo Casado, va passar-se la campanya electoral de les generals parlant de Catalunya, amb un discurs dur i un enfrontament directe amb tots els partits del Parlament menys Cs. A més, va venir diverses vegades entre la precampanya i la campanya d’aquell 28-A. Li va donar una gran importància a Catalunya que, tot i això, no li va donar el resultat que volia.

Els populars es van quedar amb un sol diputat al Congrés i a prop de desaparèixer. Ara, en la campanya de les europees i municipals, però, Casado ha optat per una altra tàctica, i ha decidit ser un autèntic absent. Tant, que només apareixerà en una ocasió a Barcelona per donar suport al seu estimadíssim Josep Bou, candidat del Partit Popular a l’alcaldia de la capital catalana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides