Qui és el nou independentista botifler?

Saül Gordillo
Saül Gordillo

La declaració amb què el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va responsabilitzar en seu judicial la presidenta interina de la CCMA, Núria Llorach, de l'emissió dels anuncis de l'1-O, ha sacsejat l'independentisme mainstream, com s'ha vist a Twitter i als comentaris dels lectors dels diaris favorables a la causa.

Alguns titllen Gordillo de delator o, directament, de traïdor. Molts d'aquests l'associen a la deriva d'ERC, un partit explícitament desmarcat de la línia indepe més dura, que advoca per ampliar la base del moviment secessionista. El corresponsal francès Henry de Laguerie, en aquest context, ha sintetitzat que "Saül Gordillo és el nou Santi Vila".

Entre els que diuen el nom del porc a Gordillo hi ha David Romà, un dels tuitares de l'independentisme del morro fort, que piula: "En Saül Gordillo, escollit per Esquerra botiflera, traint Núria Llorach, escollida per JxCat, dient que ell sempre ha obeït Espanya i que la rebel independentista és Llorach. Sense novetat al front".

Un altre usuari li ha respost: "Hola, bots pallussos de JxCat. Us recordo que l'honorable presidenta de la CCMA, nomenada amb l'únic mèrit de ser de Convergència i que despatxa setmanalment amb el pinyolet de CDC encarnat per en Brauli Duart, ha denunciat al govern per no pagar els anuncis de l'1-O a TV3 i Catalunya Ràdio. I malgrat que la denúncia és "instrumental" (per salvar el cul, vaja), i es fa per perdre-la, us recordo que NOBODY EXPECTS [ningú espera] ELS SERVEIS JURÍDICS DE LA CCMA".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides