Quant cobra Ramón Cotarelo per les seves intervencions al ‘Tot es mou’ de TV3?

Ramon Cotarelo i Helena García Melero al programa 'Tot es mou' de TV3
Ramon Cotarelo i Helena García Melero al programa 'Tot es mou' de TV3

No se sap. No consta al portal de la Transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). És l’únic dels col·laboradors del programa del Tot es Mou els emoluments del qual no apareixen en aquest portal. Es dóna el cas en què en ocasions Ramón Cotarelo ha participat en aquest programa en debats amb Elpidio Silva i al portal de transparència hi consta el que ha cobrat aquest advocat però no el que cobra ell. Des de l’octubre passat, hi ha intervingut set vegades.

Des de que es va estrenar el magazin que presenta Helena García Melero, el catedràtic de Ciència Política convertit a l’independentisme català ha intervingut en nombroses ocasions però o ho fa de franc o alguna raó impedeix que el pagament de les seves col·laboracions es faci públic al portal corresponent de la CCMA. En algunes ocasions, les seves intervencions són assegut a la taula de debat. El 6 de febrer passat s’hi va passar mitja hora. D’altres és a través de connexions. L’endemà mateix, per exemple.A l’estudi sempre du un llaç groc. Quan intervé des de fora, no.

L’últim contracte que consta entre Ramón Cotarelo i la CCMA data del 16 de febrer de 2018 i correspon a les seves intervencions al programa Més 324 de la temporada 2018. Li van pagar 5.000 euros. Si hem de fer cas de la informació del portal de transparència de la CCMA, només ha ingressat 3.600 euros més de la ràdio i la televisió públiques catalanes per les seves intervencions al Catalunya Vespre de Tv3 la temporada 2016-2017. En total, hauria cobrat 8.600 euros des de que va començar a col·laborar amb els mitjans públics catalans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides