Dirigents de JxCat ataquen Saül Gordillo arran del seu enfrontament amb Núria Llorach

Al Parlament estan convençuts que el director de Catalunya Ràdio i la presidenta en funcions de la CCMA no compareixeran més junts a la Comissió de Control
Saül Gordillo, Vicent Sanchis i Núria Llorach, a la comissió de con
Saül Gordillo, Vicent Sanchis i Núria Llorach, a la comissió de control de la CCMA del Parlament

L’acusació del director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, a la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach que va ser ella la responsable de l’emissió dels anuncis del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 a l’emissora li han comportat nombrosos insults i queixes a les xarxes socials. Entre els que l’han criticat hi ha el diputat de JxCat al Parlament Pep Riera i el regidor de JuntsxCat a l’Ajuntament de Barcelona Jordi Martí.

El regidor, que es presenta a la reelecció en la candidatura de Joaquim Forn, ha utilitzat aquest dissabte l’expressió ‘misèries humanes” en parlar de Saül Gordillo. La directora dels museus de Sitges, Vinyet Panyella, ha retuitejat aquest missatge i hi ha afegit “Que miserable…”. El diputat Pep Riera ja havia expressat el seu desacord amb l’actitud de Gordillo en un missatge publicat el 3 de maig: “La millor estratègia de defensa del director de Catalunya Ràdio i candidat d’ERC a presidir la CCMA és culpar els companys de viatge de fer el que tots estaven compromesos a fer? No m’ho puc creure”.

Les crítiques a ERC han aparegut també en altres missatges crítics amb el comportament de Gordillo. David Romà, amb un foto de Francesc Macià al seu perfil de twitter, escriu “en Saül Gordillo escollit per Esquerra botiflera traint a Núria Llorach, escollida per JxCat, dient que ell sempre ha obeït a Espanya i que la rebel independentista és Llorach. Sense novetat al front”. D’altres comentaris són més insultants, com el de @ninusedicios, que tracta el director de Catalunya Ràdio de “un altre botifler ben cagat” i de qui diu que està a les ordres d’Esquerra Republicana d’Espanya, el del coordinador dels arquitectes de l’Assemblea Nacional Catalana, Joan de Torres Calsapeu, que el representa com una rata, o el de Josep Cruanyes, president de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, que considera que “No es pot ser més indigne”.

Gordillo i Llorach s’han estalviat comparèixer junts a la Comissió de Control de la CCMA que es celebra cada quinze dies al Parlament. La campanya electoral ha fet suspendre la propera sessió. Molts diputats, però, creuen que a la propera reunió de la Comissió un dels dos ja no estarà en el càrrec. La qüestió és saber qui d'ells saltarà abans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides