Graupera desvetlla que Artadi li va demanar que escrivís un text per suspendre la DUI

El candidat a alcalde de Barcelona diu que li va fer la proposta dos dies abans de l’1 d’octubre i que ell s’hi va negar “evidentment”
Jordi Graupera, amb membres de la seva candidatura a l'alcaldia de Bar
Jordi Graupera, amb membres de la seva candidatura a l'alcaldia de Barcelona

Jordi Graupera, candidat a alcalde per Barcelona és capital, va desvetllar, anit, en un acte amb simpatitzants, que l’aleshores directora general de Coordinació Interdepartamental de la Generalitat, Elsa Artadi, li va demanar que escrivís un text que suspengués la declaració unilateral d’independència (DUI). Aquesta proposta li va fer, segons Graupera, dos dies abans de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 que havia de donar peu a aquesta declaració.

“Evidentment m’hi vaig negar. Vam estar més d’una hora discutint i, finalment, per intervenció d’altres persones de l’Estat Major allò no va tirar endavant”, va explicar. En aquesta intervenció, va criticar amb duresa Artadi, que ara es presenta com a número 2 de la candidatura de JxCat a l’alcaldia de Barcelona que encapçala Joaquim Forn. “Elsa Artadi representa el sottogoverno del Palau de la Generalitat, que ja sabia abans del referèndum que l’objectiu d’aquella mobilització com ells l’anomenen ara no era un referèndum d’autodeterminació sinó que era una operació de comunicació política pensada per disputar-se l’hegemonia dins d’un moviment polític del qual només en volen l’aprofitament institucional però no en volen les conseqüències ni prendre’s seriosament què vol dir defensar la llibertat d’aquest país”, va dir.

Després que Graupera pengés al seu compte de Twitter un vídeo que recull aquestes paraules li han plogut les crítiques i insults en aquesta xarxa.
 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides