Quin és el destí d’Alicia Sánchez-Camacho?

Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

Més discreta que la incorporació d'Enric Millo com a alt càrrec de la Junta d'Andalusia ha estat la inclusió d'una altra figura desplaçada del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, a la llista que presenten els populars per retenir el govern de la Comunitat de Madrid, amb Isabel Díaz Ayuso al capdavant. L'exlíder del PP català és la número 9.

Aquest novè lloc li assegura pràcticament un escó a l'Assemblea de Madrid, que totalitza 129 diputats, excepte en el cas d'una monumental ensulsiada sense precedents dels populars madrilenys, un escenari poc probable fins i tot després de la desfeta de Pablo Casado el 28-A. L'hegemonia del PP a Madrid perilla, això sí, però sembla una lluita oberta. Els resultats de les diferents enquestes han ballat, col·locant com a principals aspirants el PSOE i Ciutadans, que ja va superar el PP a les generals a la demarcació de Madrid.

Si la tendència a la baixa del PP no es manté i Díaz Ayuso esdevé presidenta, en canvi, l'exsenadora i fins a enguany secretària de la Mesa del Congrés Sánchez-Camacho podria, fins i tot, ser una de les noves conselleres madrilenyes. Si no, pot haver de fer oposició, com quan era diputada a Catalunya, contra els socialistes, o bé fer de crossa de Ciutadans.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari