El Parlament estudia denunciar Rajoy per plantar la comissió del 155

L'expresident espanyol ha estat citat dos cops a la cambra catalana i no ha comparegut
Mariano Rajoy

L'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, qui va ser la seva vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i l'exministra de Defensa María Dolores de Cospedal han plantat per segona vegada la comissió d'investigació dels efectes del 155 del Parlament, que els havia citat com a testimonis aquest dimarts.

Tant Rajoy com Santamaria han comunicat a la comissió que no hi han assistit perquè un dictamen del Consell d'Estat conclou que "els membres del govern de l'Estat, actuals i pretèrits" no hi estan obligats. La seva incompareixença serà traslladada a la Mesa del Parlament perquè decideixi si ho denuncia a la fiscalia.

Precisament, l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, i l'exministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, que havien estat convocats a la sessió del 4 de juny també han comunicat a la comissió que no hi assistiran remetent-se al mateix dictamen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides