JxCat, agraïda a la JEC per fer la campanya a Puigdemont

El nom de Carles Puigdemont –junt als de Clara Ponsatí i Toni Comín– ha estat al centre de la polèmica durant dies. I és que, arran d’una denúncia de Cs i PP, la Junta Electoral Central (JEC) va posar en qüestió que tots tres formessin part de la candidatura de JxCat al Parlament Europeu. Aquest va ser l’inici d’un periple de recursos i pronunciaments judicials que els va portar a tots a passar-se la pilota sense acabar de decidir si podien o no ser candidats el 26 de maig.

Enmig de tota aquesta polèmica, les aparicions públiques i el focus mediàtic s’han centrat en Puigdemont i en JxCat. I això,quan falten pocs dies perquè comenci la campanya electoral, és una mina d’or. Tant és així que, en privat, dirigents de JxCat i de la candidatura de Puigdemont admeten que tant amb el veto de la JEC com sense, els estaven fent la campanya abans d’hora.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides