Torrent: “Si Sánchez es comporta com Rajoy, acabarà com Casado”

El president de Parlament reclama un gest de l’Estat amb els independentistes presos
roger torrent parlament 21-3-18
roger torrent parlament 21-3-18

El president del Parlament, Roger Torrent, demana de nou un gest de l'Estat amb els independentistes presos. En una entrevista a La Vanguardia proposa que es faci evident en el judici per l'1 d'octubre.

"L'advocacia de l'Estat respon directament al que planteja el govern de Moncloa i, per tant, pot traslladar un missatge clar. És evident que el govern espanyol pot donar símptomes de què vol treure el conflicte de l'àmbit judicial i el vol dur al terreny merament polític, que és on hauria d'estar", explica.

I afegeix una advertència. Si no aborda decididament el problema amb Catalunya, el perpetuarà. "Pedro Sánchez no pot no escoltar això. No pot no tenir en compte que qui ha guanyat les eleccions a Catalunya és Oriol Junqueras. Si Pedro Sánchez es comporta com Rajoy acabarà com Casado", rebla.

En la mateixa línia, Esquerra Republicana exigeix a la Moncloa que reprengui el diàleg. Pere Aragonès, en una entrevista el Periódico, feia valdre aquest dissabte la victòria del seu partit a Catalunya ara fa una setmana: "Pedro Sánchez i Oriol Junqueras són els guanyadors de les eleccions i tenen la responsabilitat de trobar un acord. Sánchez ja no té excuses, se li han acabat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides