Quin nou conflicte li ha esclatat a Ada Colau?

Ada Colau
Ada Colau

Els treballadors del Zoo de Barcelona han començat avui una vaga parcial que es perllongarà en els pròxims dies, fins a les portes de les eleccions municipals del 26-M. Aquest equipament, que té 127 anys d’història, pateix una alarmant situació de degradació, que s’ha accentuat amb l’arribada de l’equip d’Ada Colau a l’Ajuntament. Fent una visita a les instal·lacions del parc de la Ciutadella es pot palesar el caos que hi regna.

La plantilla adscrita al Zoo no només està preocupada pel futur dels seus llocs de feina. També pel benestar dels animals que hi viuen, que consideren amenaçat per la mala gestió dels responsables polítics municipals. Reivindiquen fermament la necessitat de conservar a ple rendiment aquest equipament com fan la majoria de capitals europees. A més, es consideren maltractats i enganyats per l'Ajuntament, BSM i l'actual direcció del parc per la seva poca solvència a l’hora de reconduir la situació actual.

Els empleats del Zoo volen remarcar que aquesta és una vaga en defensa d’una feina al servei de la biodiversitat i la sostenibilitat, i que Barcelona no pot perdre aquest actiu. Es consideren responsables dels animals que ara habiten el Zoo i volen el millor futur per cadascun dels exemplars. En aquesta mobilització afirmen que han rebut “nombrosíssims suports nacionals i internacionals d'organitzacions de defensa dels animals”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides