Ada Colau reclama a ERC i PSC un “govern progressista estable”

Maragall obre la porta a pactar amb BComú i JxCat, mentre que Collboni no es pronuncia
Debat de candidats a l'alcaldia de Barcelona

La candidata de BComú a la reelecció com a alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat aquest dijous als candidats d'ERC, Ernest Maragall, i del PSC, Jaume Collboni, un "govern progressista estable" després de les eleccions municipals a Barcelona.

"Quan les esquerres ens hem posat d'acord, hem fet grans coses", ha dit Colau. En un debat entre tots els candidats a l'alcaldia a la Ser Catalunya, Maragall ha obert la porta a un pacte amb BComú, però també amb JxCat, cosa que ha lamentat Colau perquè JxCat "no s'enfrontarà mai als lobbies".

Per la seva banda, Collboni, que no ha revelat quins acords buscarà després del 26-M, ha acusat Maragall de voler "convertir Barcelona en una trinxera de l'independentisme" i a Colau de ser-ne la "crossa".

Amb els possibles pactes en l'àmbit estatal presents en el debat, Colau ha instat Collboni a arribar a acords amb les forces d'esquerres perquè ha insistit que amb Manuel Valls o Albert Rivera no podrà ni incrementar el salari mínim ni regular el preu dels lloguers.

La candidata a la reelecció també s'ha dirigit a Maragall, a qui ha retret que no hagin volgut pactar amb BComú i que acabin fent polítiques a favor del sector privat de la mà de JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides