Sense treva a la celebració de les eleccions

Les jornades electorals acaben, des de fa anys, amb una festa desestressant que els periodistes celebren en una coneguda cocteleria de Barcelona. Allà es reuneixen, entrada la nit, tots els professionals dels mitjans que han treballat per cobrir la campanya electoral. I de passada hi acudeixen també polítics de segona fila –i algun de primera– per confraternitzar amb la premsa i gaudir d’una celebració que té molt poc de política.

Durant anys, allà s’han barrejat polítics de tots els colors que acudien a desestressar-se sense tenir en compte el resultat dels comicis. Però des de fa un temps, a aquesta festa només hi acudeixen polítics de les formacions que tenen motius per estar contents. Aquesta nit del 28 d’abril només s’hi van deixar caure gent del PSC i d’ERC. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides