Ada Colau intenta aprofitar les eleccions del 28-A per promocionar-se pel 26-M

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està tenint problemes amb el partit. La campanya del 28-A vol comptar amb ella, i ho fa, però els més propers al candidat  dels comuns al Congrés dels Diputats per Barcelona, Jaume Asens, han demanat que no l’eclipsi als mítings i que deixi el protagonisme mediàtic al cap de llista. Però ella, que té les eleccions municipals el 26 de maig, no pensa deixar passar l’oportunitat de fer ja campanya per la seva candidatura a la reelecció i intenta aprofitar  el ressò mediàtic dels comicis generals per fer-se veure, encara que no li toqui.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides