Quin diari de Barcelona està buscant nou director?

Després de la compra del Grup Z per part de l’empresari Javier Moll, s’està buscant un nou director per El Periódico de Catalunya, la principal capçalera d’aquest grup mediàtic. Entre els noms que sonen per ocupar aquest càrrec, en substitució de l’actual director del diari, Enric Hernández, hi ha els de Lola García (directora adjunta de La Vanguardia) i el d’Esther Vera (directora del diari Ara). Ambdues periodistes, però, haurien refusat aquesta oferta. En el cas de Lola García, la proposta perquè fos la nova directora d’El Periódico ha causat un gran enuig a l’editor de La Vanguardia, Javier Godó.

L’empresari Javier Moll, propietari del grup Prensa Ibérica –que a Catalunya edita el Diari de Girona i Regió 7-, ha aconseguit el control del Grup Z després d’haver negociat una quitança del 70% amb els bancs que tenen préstecs per valor d’uns 100 milions d’euros pendents de cobrar. Jaume Roures,  soci minoritari de Mediapro, també havia fet una oferta per quedar-se el Grup Z que ha estat descartada, segons ell, per pressions d’una “mà negra”.    

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari