Comissions denuncia un increment d’agressions per delictes d’odi

El sindicat alerta del "creixement de partits amb postulats clarament racistes"
Manifestació contra el racisme
Manifestació contra el racisme

Coincidint amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Discriminació Racial, que se celebra cada 21 de març, Comissions Obreres denuncia un increment de les agressions per delictes d'odi que vincula al "creixement de partits amb postulats clarament racistes" amb presència "fins i tot a les institucions", situació que pel sindicat "ha donat un plus d'impunitat al carrer".

El sindicat reclama, en un comunicat, a totes les administracions que "duguin a terme les necessàries actuacions de prevenció de les agressions racistes i de proliferació del discurs de l'odi".

Comissions considera que cal controlar "i molt especialment a les organitzacions polítiques, ara que s'obre un llarg període electoral, a bandejar dels seus discursos la instrumentalització política de la immigració i a denunciar aquelles organitzacions polítiques que promouen les actituds racistes".

En aquest context, CCOO fa una crida a participar en totes les mobilitzacions i actes de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Discriminació Racial, i en concret a la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte a Barcelona.

El Dia Internacional per a l'Eliminació de la Discriminació Racial recorda l'assassinat de 69 persones, totes elles negres, en una manifestació antiapartheid a Sud-àfrica, el 1960.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides