Triomfa la retransmissió en streaming del judici del procés

Gairebé el 40% dels accessos a la pàgina web del Tribunal Suprem es fan des de telèfons mòbils
Presidència del Tribunal que jutja els fets vinculats al referèndum
Presidència del Tribunal que jutja els fets vinculats al referèndum de l'1 d'octubre

Èxit en la retransmissió de les sessions del judici del procés. La pàgina web del Tribunal Suprem (www.poderjudicial.es) que retransmet en streaming les sessions de la vista oral està sent una de les més visitades de la seva història. En concret, des de que va començar el judici oral el 12 de febrer i fins dilluns passat, les entrades han estat de 307.900, segons les dades del Centre de Documentació Judicial. A més, el 40% d’aquestes connexions es realitzen a través del telèfon mòbil.

El judici es pot veure a través de diversos mitjans de comunicació que aprofiten el senyal institucional del Consell General del Poder Judicial. Així, es pot connectar i seguir també les declaracions a través de les pàgines web de diversos mitjans de comunicació com, per exemple, el Canal 3/24 de TV3, La Vanguardia, El País, El Mundo o Canal 24 Horas de TVE.

Segons les dades oficials, el dia que més seguiment va tenir el judici va ser la jornada inaugural, en la que les defenses van plantejar les qüestions prèvies. En canvi, les declaracions dels principals acusats van ser superades per la del coronel de la Guàrdia Civil Diego Pérez de los Cobos.

Unes altres cinc cessions han superat les 20.000 visites i són les que corresponen a les declaracions de Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaría, la secretària judicial del Jutjat 13 de Barcelona, Oriol Junqueras i Joaquim Forn, així com les respostes dels caps policials Sebastián Trapote (Policia Nacional), Ángel Gozalo (Guàrdia Civil) i Manuel Castellví (Mossos d’Esquadra). La declaració del major Josep Lluís Trapero també ha tingut un alt seguiment.

Així mateix, segons les dades facilitades pel CGPJ, quatre de cada deu connexions a la pàgina web es van fer des d’un telèfon mòbil. Tanmateix, el dispositiu que més es fa servir per seguir el judici és l’ordinador amb un 49%, mentre que les tauletes i d’altres dispositius només és utilitzat pel 12% dels usuaris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides