Gelosia entre els equips de Roger Torrent i Pere Aragonès

La campanya electoral del 28-A s’apropa per a tothom i a ERC ja preparen el calendari d’actes, visites i mítings arreu de Catalunya. Els republicans tenen el seu líder –i candidat a tot– empresonat. Així que el pes de les campanyes electorals acaba recaient sobre líders secundaris, en especial, el vicepresident del govern, Pere Aragonès, i el president del Parlament, Roger Torrent. Tots dos es passejaran  les pròximes setmanes per Catalunya acompanyant candidats.

Però els seus equips, que ja fa temps que es miren de reüll per un possible relleu a la cúpula del partit, han començat a pugnar per la presència d’un i altre a la campanya i per on han d’aparèixer. Tot i la gelosia manifesta entre part dels seus equips, a ERC tothom assegura que aquesta rivalitat és absolutament inexistent entre els dos protagonistes. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides