Foment del Treball i el Consorci de la Zona Franca impulsen l’economia 4.0 a les empreses

Pere Navarro i Josep Sánchez Llibre
Pere Navarro i Josep Sánchez Llibre

Els representants del Consorci de la Zona Franca de Barcelona i de la patronal Foment del Treball han acordat la creació d'una comissió conjunta per impulsar plegats l'economia 4.0 en el món empresarial.

La signatura d'aquest acord amplia la col·laboració d'aquestes dues entitats centrada en el model econòmic 4.0, que es basa en l'automatització de la producció i la comercialització a partir de la tecnologia digital.

Aquest conveni sobre l'anomenada la quarta revolució industrial té com a principal objectiu la transformació tecnològica de la petita i mitjana empresa catalana i la promoció de les tecnologies digitals en l'activitat industrial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides