Detingut el president de Vox a Lleida per presumptes delictes sexuals

Ortiz Cambray havia presentat una denúncia dilluns per un suposat delicte d'odi
José Antonio Ortiz Cambray
José Antonio Ortiz Cambray

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts al líder de Vox a Lleida, José Antonio Ortiz Cambray, per una denúncia per presumptes delictes sexuals contra menors d'edat, segons avança el Segre, a partir de les informacions que aquest mitjà ha rebut per part de fonts pròximes al cas. Per la seva banda, el diari La Mañana assegura que la detenció d'Ortiz Cambray respon a un presumpte delicte de violència de gènere. Aquest diari, també lleidatà, es remet a fonts de la policia catalana.

Sigui com sigui, Ortiz Cambray va ser detingut pels Mossos la tarda d'ahir dimarts al barri de Cappont, en el seu lloc de treball a Lleida. Està previst que el detingut passi en les pròximes hores a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia qui determinarà els càrrecs als quals s'hauria d'enfrontar o si arxiva la causa.

Es dona la circumstància que dilluns passat, Ortiz Cambray va presentar una denúncia davant la Fiscalia de Lleida per un presumpte delicte d'odi per l'aparició el passat 27 de febrer d'uns ninos penjats pel coll que portaven les sigles de Cs, el PP, el PSC, Unidos Podemos i Vox. En el mateix lloc van aparèixer fotografies dels líders d'aquestes formacions i unes pancartes on es podia llegir: "Tots els partits del règim seran culpables de l'empresonament" i "Absolució Pablo Hásel".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides