Pascal, Nogueras i Campuzano del PDECat al 28-A

El partit fa primàries per configurar una primera llista de noms com a candidats al Congrés
Marta Pascal
Marta Pascal

El PDeCAT ha començat el procés per definir la llista a les eleccions del 28 d'abril. La formació acaba el seu procés de primàries a cada comarca amb una sorpresa: Marta Pascal, que ha presentat la seva candidatura al Congrés.

Pascal s'ha presentat per anar al Congrés per la comarca d'Osona i ha aconseguit 42 vots, mentre que el segon candidat n'ha aconseguit 15. També han sortit escollits al congrés la número dos del partit, Míriam Nogueras, i l'històric diputat convergent, Carles Campuzano.

Un altre dels noms que podria ser a la llista definitiva és el de Jordi Xuclà, que es presenta al Senat. Ha quedat segon i això ha provocat certa confusió amb la possibilitat que no tornés a Madrid, on ara és diputat. Ell mateix ha aclarit a Twitter que cada comarca presenta tres candidats i que la direcció del partit és qui decideix.

Les primàries del PDeCAT serveixen perquè la militància proposi una llista de candidats, amb els quals el partit ha de confeccionar la llista definitiva. En aquests comicis, l'elecció és més complicada per les negociacions amb la Crida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides