Baños i Reguant es neguen a respondre Vox i són expulsats

El Tribunal Suprem els multa amb 2.500 euros
Baños i Reguant

L'exdiputat al Parlament de Catalunya per la CUP Antonio Baños, citat a declarar com a testimoni en el judici del procés, s'ha negat a respondre les preguntes de l'acusació popular que exerceix el partit d'ultradreta Vox.

La situació s'ha repetit amb el següent testimoni: Eulàlia Reguant, regidora a l'Ajuntament de Barcelona per la CUP.

Baños ha preguntat al president del tribunal les conseqüències de negar-se a respondre i, malgrat que Manuel Marchena l'ha avisat que hi podia haver conseqüències penals, l'exdiputat ha assegurat que no respondria "per dignitat democràtica" i "antifeixista".

La decisió de Baños ha generat moments d'incertesa a la sala. El president Marchena ha proposat reproduir ell les preguntes de l'advocat de Vox. Tot i que el testimoni ho ha acceptat, finalment Marchena ha decidit aturar la sessió uns minuts.

Després, el Tribunal Suprem ha comunicat que multa a Baños i a Reguant amb 2.500 euros per negar-se a declarar a l'acusació particular, que els havia citat com a testimonis.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides