El tribunal no descarta deixar en llibertat a Sandro Rosell

En la seva declaració, l'expresident del Barça nega l'existència de comissions, "ni legals ni il·legals"
Sandro Rosell

La sala penal de l'Audiència Nacional no descarta deixar en llibertat a Sandro Rosell i al seu soci andorrà, Joan Besolí, tots dos en presó preventiva des de fa 22 mesos. El tribunal estudiarà la petició dels advocats de la defensa que ahir van reclamar l'excarceració de l'expresident del Barça deixant com a fiança tot el seu patrimoni que és de 30 milions d'euros.

La presidenta del tribunal ha assegurat que la severa mesura de presó provisional pretenia assegurar la seva presència en el judici i evitar el risc de fuga. És per això que els jutges valoraran aquesta tarda si cap modificar aquesta situació un cop els acusats hagin declarat i ho anunciaran demà a l'inici de la tercera jornada de la vista.

Rosell ha estat el primer en declarar avui. Ho ha fet durant més de dues hores, responent només les preguntes del seu advocat. Ha anunciat que no respondrà la Fiscalia, perquè "l'escrit de la Fiscalia té tants errors i falsedats".

A preguntes del seu advocat, ha anat detallant en què consistia la seva feina, que el va portar a negociar els drets de 24 partits amistosos de la selecció brasilera de futbol al grup empresarial àrab International Sports Events (ISE).

En aquest sentit, Rosell ha negat categòricament haver cobrat cap comissió. "No. No hi va haver comissions. Ni legals ni il·legals. L'únic que hi va haver són retribucions a la meva empresa per part d'ISE".

Rosell ha explicat que, contràriament al que diu la Fiscalia, ell va cobrar 5,8 milions d'euros, dels 8,3 previstos inicialment, perquè, a més del pagament inicial, va cobrar només per 14 dels 24 partits contractats.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari