El Sant Jordi més polític envairà la festa d’enguany

La festa de Sant Jordi és tot un esdeveniment a Catalunya. A fora, a més, és una cita admirada, reconeguda i un aparador per a tot tipus de qüestions inimaginables. És evident que un dia on tothom regala roses i llibres no pot fer res més que tenir bona premsa i ser un escenari de cultura, amor i bon rotllo per tots els costats.

Aquest any, però, Pedro Sánchez ha decidit que el 23 d’abril sigui un dels quinze dies de la campanya electoral dels comicis espanyols. I això ha fet que tots els partits ja estiguin modificant el que pensaven fer per Sant Jordi. Així, si tothom acaba per sortir-se amb la seva, els barcelonins tindran una jornada plena de roses, llibres i candidats a la presidència del govern espanyol i de caps de llista al Congrés.

Els equips de Pedro Sánchez, Albert Rivera i Pablo Casado ja tenen en ment deixar caure els seus presidenciables aquell dia a Catalunya. I no seria gens estrany que Pablo Iglesias s’hi abonés. A més, si ja és tradicional que els líders dels partits a Catalunya facin passejades i es deixin envoltar de llibres i roses per Barcelona, aquest any ho faran amb motiu electoral i acompanyats pels candidats al Congrés. És cert que Sant Jordi sempre ha estat llaminer per als polítics, però aquest any serà tota una explosió de candidats que apunta que serà molt cansada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides